Antonia Sunna

"Fantastisk yinyoga med den bästa yogaläraren! Har inte missat ett enda av Leontines pass. De är personliga, avslappnande och med en stor dos av kärlek till både kropp och sinne! Rekommenderar varmt!"

Jelena Jovicic

"I absolutelly loved the class! I enjoyed the small class and the pace and lenght of it. 
And the face massage was super relaxing. And getting directions in English was very helpful, I like to be able to understand the teacher especially in Yin classes. "


Lilli

"Jag uppskattade ditt yogapass oerhört mycket! Det var så välbehövligt och gjorde att jag kunde stänga ut den stressen som jag bar på. Du hade sån härlig energi som kändes varm och jag gillade den lagom stora storleken på klassen. Tack!"


Sofia Rudels

"Där satt jag och grät i slutet av okänd anledning. Tårarna bara började rinna. Märklig och mäktig känsla. Det kändes som om hela kroppen var så lätt, men samtidigt så himla tung. 
Kände mig så närvarande, samtidigt så svävande. Tack för en helt magisk timme. Det var fantastiskt. Inte sista gången alls. Wow!"

Nadia Casado

"Mitt första yin yoga-pass gjorde jag för Leontine och WOW! Vilken häftig upplevelse! Jag blev avslappnad och lugn samtidigt som jag fick ny energi! Jag var som i trans! Jag jobbar natt och började jobba dagen efter och 5 nätter och hade en helt annan energi och ork. Leontine var positiv och lugn men utstrålade och spred sån energi!"


Hanna Näslund

"Jag tyckte klassen var helt magisk och har fortfarande en härlig känsla i kroppen sedan i tisdags. Jag kommer definitivt att komma igen!"

Erik Wallin

"Det var riktigt befriande! Jag sov också så otroligt mycket bättre när jag kom hem än vad jag normalt kan göra.
Tack för att du visar och öppnar upp detta ack så viktiga lugnet för mig.
Jag kommer definitivt tillbaka på dina klasser fler gånger!"


Caroline Persson 

"Yinpasset var jättebra och 1,5 timme gick väldigt snabbt! Både jag och min vän höll med om att Leontine som lärare ingav trygghet och ett lugn som gjorde att vi uppskattade passet ännu mer."Silvi Varg

"Fina Leontine! Det var så fint vid första träffen med dig när du delade med oss din story hur du hittade vägen till yinyoga och hur mycket yinyoga har hjälpt dig. Mycket inspirerande. Du har en fin förmåga att knyta ihop alla deltagare så det kändes att vi var liksom en liten familj. Du är som en solstråle och en riktig värmespridare. Stort tack för den tiden och hoppas vi ses på våren igen."

Katarina Henning

"Under en intensiv höst så har tisdagskvällarna då jag Yinyogat varit min alldeles egna stund där jag lyckats släppa alla tankar på annat som stressat upp mig. Med hjälp av Leontines lugna sätt och kloka ord har jag klivit in i min egna "bubbla" och hittat en plats för återhämtning för både kropp och huvud. Nu ser jag fram emot nästa termin!"