Jag heter Leontine Kjulsten och är 28 år gammal. Jag har sedan ung ålder alltid varit driven och målinriktad. Resultatfokuserad och har alltid gått in för att leverera 110% i allt jag tagit mig för.

Aldrig tveka, alltid leverera, klättra, komma högre upp, pusha. Aldrig ge vika!

Men vad händer egentligen när du konstant ger ditt allt och glömmer att pausa och ladda batterierna? När du aldrig vilar upp dig och kroppen går på non-stop högvarv dygnet runt?
Vad händer med kroppen och sinnet när du konstant är inställd på att leverera?
Det fick jag svar på 2017/2018 då jag en dag inte kom upp ur sängen. Jag hade en hög position på en fin arbetsplats som jag kämpat oerhört länge och hårt för. Och efter mycket tårar och press hade jag nått fram!

Men vad hade jag vunnit? Och vad hade jag förlorat? Jag hade vunnit min karriärsdröm, men förlorat både mig själv och min kropp på köpet. Jag stod där tom, kvar med en trasig kropp som jag helt struntat i att lyssna på.

Jag har sedan dess fått gå en lång väg för att hitta tillbaka till mig själv, min energi, min glöd och min passion! För allt var som dränerat. Att läka en trasig kropp tar tid och man måste komma till insikt att man också måste ge sig själv den tiden. 

Yinyogan hjälpte mig att komma i balans. Att lära mig andas igen. Att verkligen finna min andning. Lära mig hantera min andning. Att kunna vara ned. Känna avslappning. Kunna sova igen. Att finna det inre lugn som varit så långt borta för mig dessa år.

Min personliga resa är långt ifrån klar. Men kan jag förebygga och hjälpa andra som redan hunnit över gränsen till ett liv fyllt av destruktiv stress och oro så har jag lyckats.


Jag är utbildad Yinyogalärare med diplom från Huddinges Hjärta (YINTT), samt fördjupning och diplom i meditation och mindfulness.

 Och med min egna resa i bagaget, kombinerat med min utbildning vill jag kunna nå fram med mitt budskap; Att finna din inre harmoni.

Det är genom våra erfarenheter vi lär oss. Och även bästa sättet att kunna hjälpa och lära andra.


All värme till dig, 

Leontine Kjulsten